Psihiatrs, visā Latvijā

Drukāt

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

Smilgājas E. ārsta psihiatra prakse, Prakses reģistrācijas kods 3202-00024

Spīdolas 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts: Kognitīvi biheiviorālais terapeits. Bērnu psihiatrijas speciālists. Psihiatriska palīdzība, mājas vizītes. Atkarība ārstēšana no narkotikām, no alkohola, no smēķēšanas.

Veita U. privātprakse psihiatrijā

Mārupes 1a-6, Rīga LV-1002
Par mani:

Uldis Veits, sertificēts psihiatrs ar vairāk kā 40 gadu darba pieredzi savā nozarē. Veicu konsultācijas, diagnostiku un ārstēšanu pie garastāvokļa, miega traucējumiem, depresijām, trauksmes un nemiera, aizkaitināmības, baiļu sajūtām, satraucošiem pārdzīvojumiem, sadzīves un novecošanās izraisītām uzvedības un garīgām problēmām. Ārstēšanā var tikt izmantotas medikamentozas un psihoterapeitiskas metodes.

Veita U. privātprakse psihiatrijā, Filiāle

Sudrabu Edžus 10-318, Jelgava LV-3001
Psihiatrija, psihoterapija, psihologs, psihiatrs , Mājas vizītes pēc individuālās vienošanās, Konsultācijas, sajūtām, satraucošiem pārdzīvojumiem, sadzīves un novecošanas izraisītām uzvedības un garīgām problēmām,

Ārstes psihiatres I.Grīnfeldes prakse, SIA

Raudas 8, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Ārstes psihiatres Ingas Grīnfeldes Prakse. Pieņemšana Raudas ielā 8, Tukuma poliklīnikā, 2. stāvs, 216. kab. Maksas pakalpojumi: šoferu, šaujamieroču komisija, medicīniskās izziņas iestādēm darbam īpašos apstākļos, bāriņtiesām, iestājai mācību iestādēs. Maksas pakalpojumu cena 7 EUR. Izziņas izsniedz Tukuma, Kandavas, Engures un Jaunpils novadu iedzīvotājiem pēc deklarētās dzīvesvietas. Bērnus līdz 18 gadiem pieņem tikai ar vecākiem, aizbildņiem vai notariāli apstiprinātu pilnvaru.

Gunas Čačes psihologa–psihoterapijas speciālista privātprakse

Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Individuālais darbs ar pieaugušajiem un bērniem. Darbs ar krīzēm – personības, attiecību, situatīvām. Darbs ar depresiju, trauksmi, veģetatīvo distoniju. Junga analītiskā psihoterapija, Smilšu spēles terapija, psihodinamiskā psihoterapija. Junga un smilšu spēles terapijas metodes spēj rast saikni starp apzināto un bezapziņu. Terapijas process padara iespējamu jaunu, plašāku skatījumu uz sevi un dzīvi vispār. Terapijas procesa laikā no iekšējā haosa pakāpeniski izaug iekšējā kārtība. Psiholoģiskā konsultēšana; Kognitīvo un intelektuālo spēju izpēte ar sertificētu Vudkoka Džonsona testa metodi. Personības izpēte. Atzinumu un slēdzienu sagatavošana. Sniedz konsultācijas attālināti - skype, whatsapp u.c.

Leldes Kokaines psihologa privātprakse

Avotu 4, Liepāja, LV-3401
Par Leldi Kokaini:

Psiholoģijas maģistrs. EMDR terapeite. Sertificēta klīniskā un konsultatīvā psiholoģija. Apgūtas metodes darbā ar pieaugušo un bērnu psihosomatikas problēmām. Individuāls darbs ar bērniem un pieaugušajiem. Pāru konsultācijas. Veicu no vardarbības cietušo bērnu un pieaugušo rehabilitāciju. Vadu grupu nodarbības vecākiem, kā arī grupu nodarbības par dažādām aktuālām tēmām. Konsultācijās pārsvarā izmantoju mākslas terapijas metodes, kā arī kognitīvi-biheiviorālās terapijas metodes. Katram klientam tiek piemeklēta visatbilstošākā metode problēmu situāciju risināšanai. Veic individuālu izpēti bērniem un pieaugušajiem.

Betas nams, SIA

Raunas 3a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
"Betas nams" pakalpojumi:: ✓ Geštaltterapija, psihoterapija Geštaltterapija spēj palīdzēt, ja radušās indivīda iekšējās problēmas, savstarpējo attiecību, ģimenes, personīgās izaugsmes problēmas, psiholoģisku traumu gadījumos, brīžos, kad cilvēku piemeklējušas sēras, zaudējums, problemātiski sapņi vai radušies eksistenciāli jautājumi, depresivitātes gadījumos, kā arī pie izdegšanas sindromiem vai veģetatīvās distonijas un dažādos citos gadījumos. ✓ Smilšu spēļu terapija Bērnībā katrs noteikti ir spēlējies smiltīs pie jūras, upes vai smilšu kastē. Ļaut sausām smiltīm birt caur pirkstiem... Smiltīm, pielejot ūdeni, tās var mīcīt, veidot smilšu kūkas, kalnus, pilis, tuneļus. Mums ir atmiņas par to, kā āda izjūt sausas un siltas, vēsas un mitras smiltis, kas aicināt aicina darboties ar tām. Atmiņu kamols glabā izjūtas kopā ar agrākiem sapņiem, vientulību vai prieku...  ✓ Mākslas terapija Mākslas terapijā svarīgs ir radošais process un tā rezultāts, pārdomas un arī saruna ar mākslas terapeitu pēc radošā procesa, ņemot vērā katra vēlmes un iespējas.

Kristīnes Strazdiņas psihologa privātprakse

Andreja 6-3.st., Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācijas jauniešiem un bērniem ✓ Smilšu terapiija

Konsultēju latviešu un krievu valodā.

Apraksts:

Esmu psiholoģe, smilšu spēles terapijas praktizētāja. Mana darba pieredze kā psihologam ir 11 gadi. Kopš 2019. gada studēju Rīgas Geštalta  institūtā - esmu ģeštalterapijas praktiķis. Esmu ieguvusi profesionālo maģistra grādu psiholoģijā (Mg. Psych.), kā arī esmu ieguvusi Smilšu spēles metodes sertifikātu ar tiesībām šo metodi integrēt savā profesionālajā darbībā. Psihologa profesijā pamatā mana darba pieredze balstās uz darbu ar ģimenēm un bērniem, jauniešiem, kā arī sniedzu individuālas konsultācijas pieaugušajiem. Veicu psiholoģisko izpēti bērniem pēc vecāku pieprasījuma, kas adresētas citiem speciālistiem, piemēram, neirologam vai psihiatram, kā arī iesniegšanai Pedagoģiski medicīniskajai komisijai. Izpētes rezultātā izstrādāju rekomendācijas izglītības iestādei un citiem speciālistiem utt. Veicu intelekta, personības, emocionālās sfēras psiholoģisko izpēti bērniem līdz 18 gadu vecumam pēc vecāku, ārsta psihiatra, ārstējošā ārsta vai citu speciālistu pieprasījuma. 

Dzīle, psiholoģiskās palīdzības un izglītības centrs

Konsultācijas notiek pēc iepriekšēja pieraksta, vienojoties ar katru speciālistu individuāli.
L.Laicena 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Nodarbības ✓ Pieaugušajiem ✓ Vecākiem ✓ Grupu nodarbības ✓ Konsultācijas ✓ Psiholoģiskā konsultēšana ✓ Psiholoģiskā izpēte ✓ Psihodrāma ✓ Ģimenes psihoterapija ✓ Geštaltterapija ✓ Kognitīvi biheiviorālā psihoterapija ✓ Marte Meo metode ✓ Psihotraumu terapija

Talsu sieviešu un bērnu krīžu centrs

"Zibeņi" , Ārlavas pagasts, Talsu nov. LV-3260
Apraksts:

Sociālā rehabilitācija un uzturēšanās no vardarbības cietušām pilngadīgām personām. Pie mums var saņemt sociālo rehabilitāciju sievietes un vīrieši, kuri cietuši no vardarbības (fiziskas, seksuālas, ekonomiskas vai emocionālas vardarbības, fiziskas vai seksuālas vardarbības draudiem vai vardarbīgas kontroles). Kā pavadoņus var uzņemt nepilngadīgos bērnus. Pilngadīgā persona tiek uzņemta uz 30 diennaktīm. Pakalpojumu var pagarināt līdz 60 diennaktīm, ja uzsākts kriminālprocess vai administratīvā lieta. Šo pakalpojumu apmaksā valsts. Ir iespēja saņemt citus pakalpojumus - uzturēšanās krīzes situācijā, psihologu pakalpojumi, jurista pakalpojumi.

Siliņš Māris, ārsts psihoterapeits Rīgā

A.Čaka 83/85-68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ psihoterapeita konsultācijas ✓ pāru psiholoģija/psihoterapija ✓ ģimeņu psiholoģija/psihoterapija ✓ individuālā psiholoģija/psihoterapija u.c. Par speciālistu: Psihoterapeits Māris Siliņš, 90.gadu sākumā sākot darbu Ģimenes centrā, par savu moto ierakstīja frāzi, kas vēl šodien precīzi apzīmējot viņa nodarbošanos – "Palīdzēt cilvēkiem labāk saprast un pieņemt pašiem sevi un savas attiecības ar citiem".

Laimas, atbalsta un attīstības centrs ģimenēm

Meža 4-5.st., Rīga, LV-1048
Apraksts: Atbalsta un attīstības centrs ģimenēm „LAIMAS” piedāvā dažādu speciālistu pakalpojumus vienuviet. Mūsu darbības virzieni: psiholoģiskā konsultēšana un psihodiagnostika bērniem un pieaugušajiem, individuālā psihoterapija bērniem un pieaugušajiem, smilšu spēles terapija, Montesori terapija un attīstošās nodarbības. Darba laiks: pēc pieraksta.

Inita Zarkeviča, ģimenes psihologs

Rīgas 163-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Sertificēts psihologs klīniskās un veselības psiholoģijas jomā un konsultatīvās psiholoģijas jomā, psihologa kvalifikācija un pieredze atbilst bērnu tiesību aizsardzības likuma 5.2 pantam. Sniedzu individuālas, pāra un ģimenes konsultācijas, veicu psiholoģisko izpēti, vadu atbalsta, pašizaugsmes, sociālpsiholoģisko un motivācijas treniņu grupas, sagatavoju un vadu seminārnodarbības un lekcijas par attiecību, personības attīstības un radošās pašizpausmes, apzinātības tēmām latviešu un krievu valodā. Pieņemu tikai pēc pieraksta (pirmdiena – sestdiena no 10.00 - 19.00), iespējamas arī konsultācija e-vidē.

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Palasta 10, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mēs esam ārsti, kuri specializējušies psihoterapijā atbilstoši specialitātes profesionālajiem standartiem. Esam sertificēti Latvijas Ārstu biedrībā, kā arī pārstāvam Latvijas Ārstu Psihoterapeitu asociāciju. 

Sakarā ar pieaugošo stresu un paaugstināto spriedzi sabiedrībā, arvien vairāk cilvēku izjūt nepieciešamību pēc palīdzības depresijas, neirotisku traucējumu, veģetatīvas traucējumu u.c. gadījumos.

Mēs piedāvājam empātisku, uz savstarpēju sadarbību orientētu psiholoģisku palīdzību, kas ietver dažādus psihoterapijas veidus – psihodinamisko un psihoanalītisko psihoterapiju, atbalsta terapiju, integratīvo psihoterapiju, psihoanalīzi, pāru konsultēšanu un terapiju, smilšu terapiju, pusaudžu konsultēšanu, grupu terapiju, konsultēšanu skype.

Psihologa prakse

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 22-4.st., Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta. Psihologa pakalpojumi. psihologs, Konsultācijas, ģimenes problēmas, depresija, uzmācīgas domas, bezmiegs, panikas lēkmes (lēkme) nemiers, klaustrofobija, agrofobija, bailes no nāves, sēras, skumjas, tuvinieka zaudējums, kontaktēšanās grūtības, neapmierinātība ar sevi, vientulības sajūta,

Birziņas E. klīniskā psihologa, KBT terapeita prakse

Strādāju klātienē un attālināti
Striķu 2, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Darba laiks: pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Estere Birziņa, klīniskā psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā terapeite. Pieaugušo un bērnu psiholoģiskā konsultēšana, izpēte, kognitīvi biheiviorālā terapija, Marte Meo terapija.

ZL.LV iesaka

Initas Lēnas Goldšteinas ārsta prakse psihoterapijā (pēc pieraksta)

Brīvības 22-2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Dotajā brīdī turpina strādāt, bet attālināti/online režīmā. Psihodinamiskā psihoterapija ir pierādīta kā visefektīvākā medicīniskās psihoterapijas metode. Tās pamatā ir psihes dinamikas pētīšana - no kādas ģimenes un vides cilvēks nāk, kā notikusi cilvēka attīstība, kā veidojusies viņa personība, uzvedības un rīcības paterni. Tā palīdz atrast atbildi, kādēļ cilvēks ir saslimis un ārstēt slimību tās saknē.

Vladimira Kazika psihiatra-narkologa privātprakse

Turpinām strādāt klātienē!
Emīlijas Benjamiņas 3-321, Rīga LV-1050
Apraksts:

Narkologs, Dr. Vladimirs Kaziks ir vienīgais ārsts Latvijā, kas izmanto savā ārsta praksē hipnozi un kodēšanu.